In samenwerking met Open Monumenten – Herita vzw gaf Barbara van Gidsenhumus op woensdag 12/8 een webinar rond hoe je tot een topactiviteit voor families komt rond jouw monument. Je kan het webinar nu herbekijken. Laat je inspireren, krijg meer inzicht in wat deze doelgroep nodig heeft en ontdek enkele tips om ook in tijden van social distancing iets waardevol voor families te organiseren.

Inhoud van de sessie

Waarom zou je inzetten op de doelgroep ‘families’ met jouw monument? Wat typeert families vandaag de dag, hoe willen zij vrijetijdsuitstappen beleven, en waar hou je als organisator dus best rekening mee als je hen een fijne ervaring wil bieden? Hoe kan je tóch het verhaal van je monument meegeven, én tegelijkertijd heel laagdrempelig werken om zoveel mogelijk families te bereiken?

Dàt zijn de uitgangsvragen van het webinar.

Je krijgt concrete tips uit de praktijk én een stappenplan om een event in jouw monument op te zetten met focus op families.
We zoomen ook in op de concrete situatie van de coronacrisis, en wat je wél kan doen om coronaproof families te ontvangen of online beleving te bieden, ook met beperkte middelen en mogelijkheden.

Even nalezen?

Het stappenplan voor een event met focus op families in jouw monument goten we in een handige inspiratiegids zodat je er ook zelf mee aan de slag kan.

Ook bundelden we enkele tips om je familie-activiteit coronaproof te maken.

Beiden documenten kan je downloaden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s